2013. február 25., hétfő

Let's begin!

Sziasztok! :)
 
   Nem tudom, hányan fogják ezt olvasni vagy egyáltalán hány embert fog érdekelni, hogy én mit ügyködök ezen a blogon, de úgy érzem, muszáj belevágnom. Azt hiszem, ezt nem tudom jobban megfogalmazni. Igazából már hetek óta gondolkoztam rajta, hogy megnyitom  ezt a helyet. Az én rejtekhelyemet, ahogy azt a "tinasplacetohide" is mondja. És hogy miért rejtekhely? Mert itt elbújhatok anya elképesztő elvárásai elől, nem kell a problémákkal foglalkoznom, írhatok bármit. Mert én, ha rossz kedvű vagyok vagy éppen elképesztően boldog, akkor nem kibeszélem magamból, nem zúdítom rá a barátaimra, hanem egyszerűen leírom az egészet. Versben, novellában, egy-egy regény éppen aktuális fejezetében. És hát miért ne tehetném meg ezt blogbejegyzésben is...?
   Tehát, hogy miről is fog ezt szólni? Rólam, az életemről és a nem-fanfiction írásaimról, merthogy abból tényleg van rengeteg. Mégpedig többnyire nagyon személyesek, úgyhogy ezek után már tényleg nem tudom, olvasni fogja-e bárki is ezt a világon, de azért remélem, így lesz! :)

   A cím 'Entre l'amour et la mort' egyébként annyit jelent franciául, hogy szerelem és halál között. Egy musical címéből kölcsönöztem, mégpedig egy Dracula főszereplésű musicaléből. Merthogy szeretem ám a vérszívókat :) Mármint a klasszikus koporsóbanalvó-karóaszívbe-elégnekanapon típusúakat. Az Interjú a vámpírral gyerekkorom kedvenc könyve és filmje volt.
   Na, kicsit elkalandoztam, a lényeg: jelentkezem hamarosan! :)

   És a bejegyzés zárásaként ezt egyszerűen muszáj! Zseniális!