2013. május 12., vasárnap

Wie die Deutschen feiern

Tudom, tudom, ne ígérjek inkább, ha nem tudom betartani... Sajnálom. Viszont így stílszerűen egy németes bejegyzés, ha már túl vagyok a nyelvvizsgán. Ugyanis tegnap megvolt az írásbeli is! Úgyhogy hivatalosan is van időm írni, ma befejezem a részt, és fel is töltöm vagy ma vagy holnap. Esküszöm, addig fel sem állok a géptől!

Azonban most egy egészen már témáról akartam írni. Mint azt néhányan biztosan tudjátok, a Real Madrid és Spanyolország fanatizmusom előtt jó pár évvel már Németország és Bayern München mániában szenvedtem. És bár imádom a spanyolokat, imádom Ramost és Torrest, Casillasról nem is beszélve, azért van egy részem, ami bizony most már örökre Bayern rajongó marad.
A csapat már jó pár hete biztosította a bajnoki címet, ha jól tudom, szám szerint a 23.-at, azonban a 'salátástálat' csak tegnap vették át. Vagyis vette át Lahm, a csapatkapitány. Hatalmas bulit rendeztek már ott a pályán is, utána pedig a tradicionális bajor nadrágban és ingben is bohóckodtak még sokáig. Jó volt nézni, hogy ilyen vidámak. Mindenki a másik fejét locsolta sörrel, és természetesen előkerültek a gyerekek is, akik élvezték, ahogy a kabala szórakoztatta őket.
Mosolyogva nézem még most is vissza a képeket. Ezek a srácok is tudnak ünnepelni... :)

Íme a kedvenc képeim:




 
 

2 megjegyzés:

  1. Neuer jól megöntözte az asszonyt xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Videón még jobb volt :D Neuer elsétált mellette, mintha minden rendben lenne, és mikor mögé ért, gyorsan megfordult, és a fejére öntötte az egészet. Szegény lánynak esélye sem volt :D

      Törlés